valmentajat
& ohjaajat

PADELVALMENTAJA ———

Ville Parkkulainen

Ville vastaa Social Sports Clubilla padel-, sekä fysiikkavalmennuksestamme. Intohimoisella urheilumiehellä on pitkä ura jääkiekon parissa niin pelaajana kuin valmentajanakin yksilöiden, pienryhmien ja joukkueiden kanssa.
Padellitton Taso 1-ohjaajakoulutus,
Padelliiton Taso 2-seuravalmentajakoulutus,
DoPadelin valmentajakouluksen Taso 1.
Bachelor of Sports, Degree Programme in Sports Coaching and Management.
Liikuntapsykologian opintoja sekä tutkinnot FIBACO Performance Coach ja FAF Personal Trainer.

PADELVALMENTAJA ———

Tiina Ollilainen

Tiina on Suomen Padel-liiton kouluttama padel-ohjaaja, joka tekee padelohjaajan töitä freelancerinä päätoimisen opettajan työn ohessa. Hän on raudanluja ja kokenut pedagogi, jolla sana ja erilaiset mailapelit golfista padeliin ovat hyvin hallussa.

Alkeis-ja perustason padelohjaaja ja valmentaja
Valmistuu keväällä 2024 Padel-liiton 2. tason valmentajaksi

PADEL & GOLF ———

Henrik Sarajas

Henrik on golfin monipuolinen ammattilainen, jolle golf on henki ja elämä. Hänellä on liki 30 vuoden kokemus golf-opettajana ja runsaasti kokemusta lajin eri osa-alueilta. Henrik on myös Ruotsin PGA:n jäsen.

“Opetusfilosofiani perustuu luonnolliseen lähestymiseen golfin peruslyöntiin eli swingiin hyvän rytmin ja tasapainon kautta. Ote, alkuasento, tasapaino, pallonsijainti ja tähtääminen, ts. kaikki mikä pitää olla kohdillaan ennen swingin aloittamista. Tämän jälkeen on paljon helpompaa ja tehokkaampaa kehittyä eteenpäin, jonka opetan helpolla ja pedagogisella tavalla.”

Golfjohtaja ja -opettaja, Meri-Teijo Golf sekä Mauritzberg Golf Ruotsissa.
Golfjohtaja, Stella di Maren golf-keidas, Egypti 2007-2009.
Golftoimen johtaja ja golfakatemian vetäjä, Eke Golf 2018-2024.

PADELVALMENTAJA ———

Makke Martikainen

Makke on erittäin kokenut ja monipuolinen urheilun ammattilainen, jolla on kattava koulutus golfin, padelin ja tenniksen valmennukseen. Valmentajakonkari on myös arvostettu huippu-urheilijoiden manageri.
Padelliiton ohjaajakoulutus
Padelliiton seuravalmentajakoulutus
Tennisliiton valmentajakoulutus
Suomen PGA:n opettajajäsen vuodesta 2006 alkaen
Vahva golfalan osaaminen ja koulutus

WELLNESS ———

Liisa Laine

Liisa on hyvinvoinnin monitoiminainen, joka käyttää positiivisen psykologian, urheilupsykologian, joogan ja kehonhuollon menetelmiä saavuttaakseen asiakkailleen sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Hän on psyykkinen valmentaja, bikepark-ohjaaja (FMBIA) ja kansainvälisen jooga-alliancen sertifioima Yoga Medicine joogaopettaja, Liisa ohjaa klubilla omia kursseja, sekä tarjoaa yrityksille heidän toiveidensa mukaan räätälöityjä yksityistunteja.

WELLNESS ———

Terhi Autio

Kehon hyvän olon parantaminen on lähellä Terhin sydäntä. Hänen fysioterapeuttinen osaaminen tuo vahvan taustan ryhmäliikuntatuntien ohjaukseen ja Terhi suunnitelee monipuolisia kokonaisuuksia mm. voiman, rangan liikkuvuuden ja tasapainon harjoittamiseksi. Hän osaa ottaa ohjauksessa huomioon myös toimistotyöläisten istumatyön aiheuttamat kireydet ja mahdolliset liikerajoitukset kehossa. Rauhallisemmilla tunneilla Terhi luo rentouttavan ilmapiirin niin keholle kuin mielellekin.
Tuki- ja liikuntaelimistön, sekä äitiys- ja
lantionpohjan fysioterapiaan erikoistunut fysioterapeutti
Yinjooga-ohjaaja (RYT200) SomaticPilates-ohjaaja
Lumilautailu- sekä lasketteluopettaja
Kilpaurheilutausta kilpacheerleadingin ja cheertanssin parissa

WELLNESS ———

Mici Manelius

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on Micin intohimo. Entisellä kilpavoimistelijalla ja -valmentajalla on monipuolista liikuntataustaa aina luistelusta kamppailulajeihin, viimeisimpinä aluevaltauksina
luonnollisesti padel ja golf.
Koulutettu hieroja
Voimisteluvalmentaja
Sertifioitu Health coach -valmentaja

STAFF ———

Mika Nikkanen

Mika on asiakaspalvelun MacGyver.
Innokas padelin pelaaja paikkaa kahvikeiton lomassa niin asiakkaiden vajaat peliryhmät kuin urheiluvammatkin. Entinen kansallisen tason jalkapalloilija on myös timanttinen kitaristi, joten viihdepuolikin hoituu tarvittaessa.