Social Sports Club –vakiovuorojen yleiset ehdot

Padelin yleiset ehdot

Padel-vakiovuoro:

1. Padel-vakiovuoron voi varata SocialSportsClubin henkilökunnalta, vakiovuorot sovitaan ja vahvistetaan sähköpostitse [email protected]. Vakiovuorot laskutetaan kuukausittain tai sopimuksen mukaan 3-6 kk jaksoissa.

2. Padelin vakiovuorot ovat voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä) ja vuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa. Ainoastaan juhannusaattona- ja päiväna sekä jouluaattona ja -päivänä padel-vuoron haltija on vapautettu maksuvelvollisuudesta, mikäli ei käytä vuoroaan.

3. Padel-vakiovuoroasiakas voi laittaa vuoronsa myyntiin varausjärjestelmän kautta tai ilmoittamalla siitä [email protected] osoitteeseen. Mikäli myyntiin laitettua vakiovuoroa ei saada myydyksi, maksaa vakiovuoroasiakas peruutetun/myyntiin laitetun tai muutoin käyttämättä jääneen vuoron itse. Halutessaan vuoron voi myös myydä itsenäisesti.

4. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen vakiovuoron järjestettävän tapahtuman tms. vuoksi, esim. Clubin omat ja viralliset kilpailut, yritystapahtumat, kuvaukset yms. jolloin hyvitämme kyseisen vuoron maksun. Clubi pyrkii ilmoittamaan peruutuksesta aina vähintään viikkoa ennen peruutettavaa vuoroa.

5. Asiakas sitoutuu vakiovuoroonsa aina kausi kerrallaan. Keväällä kausi alkaa tammikuun 2. päivä ja päättyy juhannusaattoon (asiakas voi halutessaan jatkaa vakiovuoroaan myös kesäkauden ajan), syyskausi alkaa 1.8 ja päättyy 31.12. Vakiovuoroa jatketaan automaattisesti aina seuraavalle kaudelle, mikäli vakiovuorolainen ei sitä erikseen peruuta sähköpostitse 1 kk ennen kauden päättymistä. Näin ollen kevätkauden vuoro pitää peruuttaa marraskuun viimeinen päivä ja syyskauden vuoro pitää peruuttaa jo ennen kesää, toukokuun viimeinen päivä.

6. Vakiovuorolainen on oikeutettu -10 % alennukseen Social Sports Clubin shopin tuotteista (pl. padel-pallot ja baarin tuotteet).

7. Social Sports Club varaa oikeuden muuttaa ehtoja, vuoron ajankohtaa, aktiviteettien sisältöjä ja hintoja. Mikäli asiakas ei halua hyväksyä muutoksia vuoron hinnan tai ajankohdan osalta, on hänellä oikeus perua vakiovuoro myös kesken kauden.

Padel-kertavuoro:

1. Padel-kertavuoron voi varata Social Sports Clubin sivuilta löytyvästä varauskalenterista (www.matchi.se). Vuoro maksetaan varauksen yhteydessä. Vuoron varaamisen edellytyksenä on tilin/ profiilin luonti Mätchiin. Vuoron voi peruuttaa Mätchin peruustusehtojen mukaisesti. Mikäli peruutus tehdään liian myöhään, on mahdollista kysyä [email protected] mahdollista hyvitystä. Social Sports Club ei hyvitä käyttämättä jääneitä vuoroja rahanpalautuksella, mutta voi antaa uuden vuoron toiseen vapaaseen ajankohtaan, nämä hyvitysvuorot annetaan pääsääntöisesti ma-pe klo 10-16 välisille ajoille.

2. Padel-kertavuorolla kenttä on varaajan käytössä sen ajan kun on vuorosta maksanut. Mikäli kenttä on vapaa ja asiakas aloittaa vuoronsa etukäteen tai jatkaa pelaamista oman maksetun vuoron jo päätyttyä, Social Sports Clubilla on oikeus periä maksu koko ajalta, kun kenttää on käytetty.

Golffin yleiset ehdot

”All you can play” -jäsenyys:

1. ”All you can play” -jäsenyys maksaa 150 €/kk yksittäisen kuukauden osalta, mutta jos asiakas sitoutuu min. 4 kk yhtäjaksoisesti, on hinta 120 €/kk. Jäsenyydet laskutetaan kuukausittain. Jäsenyyden voi myös maksaa clubilla kassaan arkisin ma-pe klo 14–21 välisinä aikoina, kun henkilökuntaa on paikalla. Jäsenyys tulee tilata [email protected] osoitteesta. Jäsenyys edellyttää tilin/ profiilin luomisen Mätchiin, josta myös vuorot varataan.

2. ”All you can play” -jäsenyys on henkilökohtainen. Huom, kaveri/vierailija ei saa pelata samaan hintaan! Mikäli ”kaveri” tulee pelaamaan jäsenen kanssa, maksaa tämä ko. henkilö 50 % ko. ajan varausmaksusta, kun ”vieras” pelaa samaa simulaattoria jäsenen kanssa (esim. tuntihinnan ollessa pelatulla vuorolla 40 €, maksaa vieraileva henkilö jäsenen kanssa pelaamisesta 20 €/h. Mikäli vieras pelaa omaa simulaattoria, tulee hänen varata ja maksaa oma simulaattorivuoronsa.

3. ”All you can play” -jäsenyys mahdollistaa rajattoman pelaamisen, kun vain vuoroja on varauskalenterissa saatavilla (kuitenkin niin, että jäsenellä on vain yksi max 2 h vuoro kerrallaan varattuna). Mikäli jäsenellä on useampi vuoro varattuna samanaikaisesti, on Social Sports Clubilla oikeus vapauttaa jälkimmäiset vuorot muiden asiakkaiden käyttöön.

Golf-kertavuorot:

1. Vieras varaa normaalisti vuoron varauskalenterista ja maksaa vuoron etukäteen.