Social Sports Club –vakiovuorojen yleiset ehdot

1. Tarjoamme kolmenlaisia vakiovuoroja jotka laskutetaan kuukausittain:

a. Padel-vakiovuoro (yksi kiinteä vuoro viikossa)
b. Golf-vakiovuoro (yksi kiinteä vuoro viikossa)
c. Golf-käyttöoikeus / ”all you can play” (mahdollisuus pelata milloin vain, kuitenkin niin, että vain yksi vuoro kerrallaan varattuna)

2. Padelin ja Golfin vakiovuorot ovat voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä) ja vuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.
3. Vakiovuoroasiakas voi laittaa vuoronsa myyntiin varausjärjestelmän kautta. Tässä tapauksessa vuoro menee uudelleen myyntiin. Mikäli asiakkaan vakiovuoroa ei saada myydyksi, maksaa vakiovuoroasiakas peruutetun/myyntiin laitetun tai muutoin käyttämättä jääneen vuoron itse. Halutessaan vuoron voi myös myydä itsenäisesti.
4. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen vakiovuoron järjestettävän tapahtuman vuoksi, esim. Clubin omat ja viralliset kilpailut, yritystapahtumat yms. jolloin hyvitämme kyseisen vuoron maksun.
5. Asiakas sitoutuu aina myytävissä olevaan kauteen. Syksyllä kausi alkaa elokuun 2. viikon maanantaina ja päättyy 31.12., kevätkausi alkaa 1.1. ja päättyy juhannusviikolla torstaina. Asiakas voi halutessaan jatkaa vakiovuoroaan myös kesäkauden ajan.
6. Social Sports Club varaa oikeuden muuttaa ehtoja, aktiviteettien sisältöjä ja hintoja. Mikäli asiakas ei halua hyväksyä muutoksia, on hänellä oikeus perua vakiovuoro myös kesken kauden.