Hauska golfkilpailu yrityksille Social Sports Clubilla Helsingin Hernesaaressa

Osallistu asiakkaan, kollegan tai ystävän kanssa golfsimulaattoriturnaukseen. Pelimuotona kahden hengen tasoituksellinen scramble, joka sopii mainiosti kaikentasoisille pelaajille. Kuusi alkukilpailua maanantaisin ja finaali huhtikuussa. Yhdellä osallistumismaksulla joukkue voi halutessaan osallistua enintään kahteen alkukilpailuun, paras tulos valitaan. Lisätietoja tarjoaa Social Sports Club, p. 020 155 3005.
osallistumismaksu

390€

+alv / joukkue

Molemmat pelaajat saavat kuukauden All-You-Can-Play –jäsenyydet Social Sports Clubilla (arvo 240€)

Osallistumismaksusta 10% ohjataan lyhentämättömänä Fightback Studion toimintaan

finaali

ma 17.4.
klo 16

palkinnot

Kummallekin voittajajoukkueen pelaajalle golfloma Kultaranta Resortissa ja kaikille finalisteille muita mainioita palkintoja

ilmoitan joukkueeni mukaan

Pelaaja 1Pelaaja 2

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Fightback

Pekka Hyysalo on vuonna 1990 Turussa syntynyt taistelija ja Fightbackin perustaja, joka inspiroi tarinallaan, asenteellaan ja teoillaan. Vuonna 2023 Pekka ja Social Sports Club avaavat Helsingin Hernesaareen Fightback Studion, joka tarjoaa tukea ja kuntoutusta vammautuneille ja heidän läheisilleen.

Social Sports Club

Social Sports Club on uusi urheilullinen kohtaamispaikka Helsingin Hernesaaressa. Meillä voit harrastaa padelia, pingistä, golfata simulaattorissa, käyttää mini-gymiä, osallistua tanssi- ja ryhmäliikuntatunneille ja nauttia yhteistyökumppanimme Nordic Physio Centerin hierontakeskuksen palveluista. Voit myös tehdä etätöitä ja pitää palavereita neukkareita ja aulabaarin palveluita hyödyntäen.

mukana peleissä: