tanssistudio

Tanssistudio Stage tarjoaa Social Sports Clubilla erilaisten tanssilajien opetusta aloittelijoille ja edistyneemmille harrastajille. Kokeneiden ammattilaisohjaajiemme tunneilla on rento, avoin ja turvallinen tunnelma jossa jokainen voi nauttia tanssimisesta itselleen sopivimmalla tavalla. Tervetuloa mukaan!

tuntikuvaukset

heels

High Heels on tanssityyli, jolla on klassinen perusta. Heels lajia tanssitaan tälle lajille tarkoitetuissa korkokengissä, koreografia voi sisältää elementtejä eri tanssilajeista sekä myös lattiatekniikkaa. Koreografia voi olla nopea tai rauhallinen, rohkea tai sulava, dramaattinen, naisellinen tai hauska. High Heels tunneilla opitaan koroilla kävelyä ja pyörähdyksiä, oman kehon hallintaa sekä kehitetään naisellisuutta ja itsevarmuutta.

frame up

Frame Up on syntynyt Strip- Plastique tyylistä, mutta suurin ero Frame Upin ja Strip- Plastiquen välillä on koreografian selkeys, terävyys sekä musikaalisuus. Frame Upilla on oma perusta ja tekniikka. Jos strip-plastiquen tanssija pyrkii näyttämään seksuaalisuutta ja naisellisuutta, niin Frame Upin tanssijat näyttävät erilaisia tarinoita, säilyttäen samalla esityksen tekniikan ja estetiikan. Koreografia tanssitaan lattialla Pleaser -kengissä, laji sisältää myös akrobatiaa. Tässä lajissa on vaikutteita ihan kaikista tanssityyleistä.

bachata

Bachatatanssi on alunperin kotoisin Dominikaanisesta tasavallasta ja vuosien aikana siitä on syntynyt erittäin suosittu sosiaalisen tanssin
muoto ympäri maailmaa, myös Suomeen. Bachatassa soi romanttinen latinalainen musiikki, joka antaa rytmin ja tunnelman tanssiin.

Bachatassa yhdistellään erilaisia kuvioita ja vartalon liikeratoja askeleihin. Bachataa voi tanssia joko yksin tai parin kanssa.

tanssitunnit

ma

Free for rent

ti

18:00–19:00

Heels open

Julia

19:00–20:00

Heels PRO

Julia

20:00–21:00

Frame up PRO

Julia

ke

18:00–19:00

Heels Beginners

Julia

19:00–20:00

Frame Up Beginners

Julia

to

17:00–18:00

Bachata Beginners

Jean

18:00–19:00

Heels open

Julia

19:00–20:00

Heels PRO

Julia

20:00–21:00

Frame up PRO

Julia

pe

Free for rent

la

20:00–22:00

Free for rent/
Workshops

su

12:00–14:00

Heels
Total Beginners
Course

Julia

14:00–16:00

Frame Up
Total Beginners
Course

Julia

16:00–18:00

Heels Beginners
Course Vol. 2

Julia

18:00–20:00

Frame Up
Beginners
Course Vol. 2

Julia

ilmaiset kokeilutunnit

16:00 – 17:30 | toukokuu | joka lauantai

6.5. Heels Beginners
13.5. Heels Advanced
20.5. Frame Up Beginners
27.5. Frame Up Advanced

 

Ilmoittautuminen:

[email protected]

Jos ostat kausikortin syyslukukaudelle
heti tunnin jälkeen, saat 10% alennusta

ohjaajat

Julia

Tanssistudio Stagen perustaja Julia on tanssinut 7-vuotiaasta lähtien ja syyskuusta 2020 asti opettanut High Heels, sekä Frame Up -tanssiryhmiä.

Hänellä on takanaa yli 500 erilaista workshoppia eri tyylien huippuopettajien johdolla, sekä ollut kahtena peräkkäisenä vuonna Frame Up Strip- sertifikaatin haltija ja Frame Up- tyylin virallinen edustaja Suomessa.

Tanssin lisäksi Julia opiskelee myös psykologiaa, jota hyödyntämällä hän pystyy auttamaan oppilaitaan monipuolisemmin saavuttamaan asetettuja tavoitteittaan tanssin parissa.

Julian tunneilla on aina rento, avoin sekä turvallinen ympäristö, jossa pääset nauttimaan sekä ajasta että omasta itsestäsi.

Jean

Jean Solanilla on ammattimainen salsa- ja bachata-tanssija latinalaisesta Amerikasta. Hän on kilpaillut latinalaisissa genreissä kansallisesti:

Panamalainen mestari salsassa (soolo, pari & ryhmä); 1. sija manner- ja kansallinen parisalsa; 3. sija parisalsan maailmanmestaruuskilpailuissa;
1. sija mannertenvälisissä ja kansallisissa Bachata-kilpailuissa; 4. sija bachatan maailmanmestaruuskilpailuissa.