Jäsenyysehdot

1. Jäsenyys / Vakiovuorot:
Jäsenyys Social Sports Clubissa perustuu kuukausittaiseen jäsenmaksuun, erilaisia jäsenyyden muotoja ovat:

a. Padel-vakiovuoro (yksi kiinteä vuoro viikossa) Lue lisää
b. Golf-vakiovuoro (yksi kiinteä vuoro viikossa) Lue lisää
c. Golf-käyttöoikeus / ”all you can play” (mahdollisuus pelata milloin vain, kuitenkin niin, että vain yksi vuoro kerrallaan varattuna) Lue lisää
d. Wellness-jäsenyys Lue lisää

2. Padelin ja Golfin vakiovuorot ovat voimassa sopimuksen voimassaoloajan jokaisena viikkona (myös juhlapyhinä) ja vuoron omistaja on velvollinen maksamaan vuoron huolimatta siitä, käytetäänkö vuoroa.

3. Vakiovuoroasiakas voi laittaa vuoronsa myyntiin varausjärjestelmän kautta tai ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluun [email protected]. Tässä tapauksessa vuoro menee uudelleen myyntiin. Mikäli asiakkaan vakiovuoroa ei saada myydyksi, maksaa vakiovuoroasiakas peruutetun/myyntiin laitetun tai muutoin käyttämättä jääneen vuoron itse. Halutessaan vuoron voi myös myydä itsenäisesti.

4. Pidätämme oikeuden perua yksittäisen vakiovuoron järjestettävän tapahtuman vuoksi, esim. Clubin omat ja viralliset kilpailut, yritystapahtumat yms. jolloin hyvitämme kyseisen vuoron maksun.

5. Jäsen sitoutuu aina myytävissä olevaan kauteen. Syksyllä kausi alkaa elokuun 2. viikon maanantaina ja päättyy 31.12., kevätkausi alkaa 1.1. ja päättyy juhannusviikolla torstaina. Jäsen voi halutessaan jatkaa jäsenyyttään myös kesäkauden ajan.

6. Social Sports Club varaa oikeuden muuttaa jäsenehtoja, aktiviteettien sisältöjä ja hintoja. Mikäli jäsen ei halua hyväksyä muutoksia, on jäsenellä oikeus perua jäsenyys myös kesken kauden.